Website voor makelaars / Ontroerend Goed

Website voor makelaars

Bent u makelaar van beroep en heeft u een professionele website nodig? Dan helpen wij u graag bij het realiseren van uw makelaars website. Wij weten precies waar een website voor makelaars aan moet voldoen. Op deze demo-site krijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden. Wij maken bijvoorbeeld een pagina voor u waar u alle woningen kunt plaatsen. Zo hebben mensen die uw website bezoeken een duidelijk overzicht van het woningaanbod. Met het grootste gemak kunnen geïnteresseerden filteren op factoren als de prijs, aantal slaapkamers en het aantal badkamers.

Een professionele website voor makelaars

Als makelaar is het belangrijk om een professionele website te hebben. Steeds meer mensen zoeken namelijk online naar een nieuwe woning. U bereikt een veel groter publiek als u een website heeft. Daarnaast moet een makelaars website professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen. De website voor makelaars moet men overtuigen om contact met u op te nemen. Wij zijn in staat om een prachtige website voor u te realiseren aan de hand van onze makelaarsmodule.

Vanaf €495,-

 

Onderhoud van uw webstite

Laat u een makelaars website door ons maken, dan kunnen wij uw website ook onderhouden. Wij zorgen er dan voor dat uw website steeds up-to-date is, zodat u geen veiligheidsrisico’s loopt. Omdat wij met WordPress werken kunt u zelf ook relatief eenvoudig aanpassingen aan uw website verrichten.

Goed vindbaar in  Google

Als iemand tegenwoordig op zoek gaat naar een makelaar, dan gebeurt dit doorgaans via Google. Het is belangrijk dat uw website goed gevonden wordt in Google als iemand in uw regio naar een makelaar zoekt. Wanneer wij een website voor makelaars opzetten, zorgen we ervoor dat de basis goed is voor Google. De website zit technisch dus goed op elkaar, waardoor de website sneller vindbaar zal zijn in Google.

Wilt u echt hoog in Google komen met uw website? Dan kunnen wij ook voor u aan de slag met Search Engine Optimization (SEO). U zit bij ons nooit vast aan een langdurig contract vraag naar onze referenties.

Snel een website voor makelaar laten maken?

Wilt u snel een professionele website laten maken zoals deze demo-site? Neemt u dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden verder met u kunnen doornemen. U kunt tijdens een eerste kennismakingsgesprek aangeven hoe de website er precies uit moet komen te zien. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om een professionele website voor u te maken. Zo heeft u voortaan een digitaal visitekaartje en kunt u woningen ook online te koop aanbieden op uw eigen website. Dit kan het succes van een makelaar enorm vergroten, zeker als u ook nog eens goed vindbaar bent in Google.

3D animatie of visualisatie nodig?