Website Beheer

Eenvoudig veranderingen op uw website maken?

Gemakkelijk in gebruik en met doorlopend support. U krijgt bij onze website de mogelijkheden om zelf eenvoudig alle informatie op uw website te veranderen. Via een apart gedeelte op de website kunt u zelf aanpassingen maken in de tekst en het beeld op uw website. De werkwijze is vergelijkbaar met MS-word en u heeft verder geen web of internet kennis nodig.

Kleine aanpassingen?

Deze kunt u ook gewoon doorzenden via email waarna wij dit aanpassen, net wat voor u handiger is, loopt er al een actief website pakket bij Remedia? dan rekenen we hier geen extra kosten voor en dit een standaard service (natuurlijk binnen redelijkheid)

Onderhoudsservice

Zijn er met regelmaat veranderingen en updates nodig (zowel qua ontwerp mogelijkheden als inhoud) dan is er een aanvullende onderhoudsservice mogelijk Er wordt gewerkt volgens fairuse waardoor u precies en duidelijk van te voren weet waar u aan toe bent en ook als er eens een keer veel meer aanpassingen zijn als gepland zijn er geen extra kosten. 

Heeft u al een website welke al dan niet voldoet maar zoekt u naar een betere en voordeliger manier voor het website onderhoud en het doorvoeren van aanpassingen of voor b.v. noodzakleijk technisch onderhoud bij wordpress dan kunnen wij hier in voorzien.

Website onderhoud is al mogelijk v.a. €15,- per maand!

”Uw