Webdesign portfolio

Portfolio webdesign

Hieronder vind u een selectie van eerder gerealiseerde websites.

img-85
img-86

Als ondernemer wil je werken met betrouwbare partners. Eerdere duurdere webdevelopers wegen stelde mij keer op keer teleur. Nu werk ik al drie jaar met Remedia. Ze leveren top kwaliteit, denken mee met onze business en ik kan ze altijd bereiken voor al mijn vragen. Een betere keypartner kan ik me niet wensen. Remedia is zeker aanbevolen, maar geef ze ajb niet te veel werk, anders ga ik prioriteit claimen 😉

Oliver Yeboah

Blueplates.app

Ronald heeft mij vanuit/namens Remedia.nl zeer goed geholpen met het bouwen van mijn bedrijfswebsite. Hij handelt snel, adequaat en is transparant. Daarnaast is de prijs en kwaliteit verhouding top! Dank voor je hulp Ronald!

Minggus Risakotta

Aemplify

Onlangs een website laten bouwen door Ronald. De communicatie ging erg snel en soepel en er werd vakkundig meegedacht. Het resultaat was subliem en dat voor een eerlijke, lage prijs en geen torenhoge extra kosten.

MARK V.

Wil je een nieuwe website opzetten? Dan kan ik Remedia zeer zeker aanbevelen. Ze reageren snel, professioneel en geven goede uitleg zodat je zelf ook wijzigingen aan de website kan aanbrengen.

Arno Van De Laar

Artrosemagneettherapie.nl

Remedia biedt een snelle en goede service. Denkt met mij als klant mee en komt met adviezen die aansluiten op de actualiteit waardoor mijn website goed werkt en vindbaar is.

San van Halen

vanhalengz-psycholoog.nl

Zeer deskundige webdesigner die mooie websites aflevert, meedenkt en snel gevraagde aanpassingen realiseert. Tevens zeer deskundig op SEO gebied, heeft er in relatief korte tijd voor gezorgd dat ik in de top drie van google terecht ben gekomen.

vincent gosselink

massagecentrum-enschede.nl

Remedia biedt een snelle en goede service. Denkt met mij als klant mee en komt met adviezen die aansluiten op de actualiteit waardoor mijn website goed werkt en vindbaar is.

Jolanda Schut

hetcoachingslab.nl

Prettige communicatie, een scherpe offerte, goede service en duidelijke uitleg; dus zeer tevreden met mijn website cesuurcoaching.nl ontworpen door Remedia!

Bjorn van Pruijssen

Cesuur Coaching

Het is steeds prettig werken geweest met Remedia Webdesign Groningen Ik had een website nodig en kwam op enig moment door surfen bij Remedia terecht. Duidelijk een geen bla bla verhaal. Het is begonnen met een zeer heldere offerte waarop ik direct Ja kon zeggen. De afspraken die daarna zijn gemaakt zijn steeds tijdig en correct nagekomen. Als er tussentijds uitleg nodig was kwam die ook vlot. De website zelf voldeed aan alle verwachtingen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een zeer tevreden klant ben.

Thomas Willems

Vidaportugal.eu

Goede service tegen een erg goede prijs. Mooie website laten maken op basis van eigen ideeen, aangevuld met de creativiteit van Remedia. Zeer tevreden.

Melanie de Bijl

Levensstroomcoaching.nl

Ronald heeft meerdere websites naar volle tevredenheid voor ons ontwikkeld waarbij de kwaliteit, communicatie, service en snelheid helemaal perfect zijn. Hij is een zeer eerlijke, faire en betrouwbare man die vaak veel meer doet dan is beloofd. Daarnaast hanteert hij zeer concurrerende tarieven en reageert hij supersnel. Hier kunnen veel andere website bouwers een voorbeeld aan nemen!

Wim Bokkers fysiotherapie

wimbokkersfysiotherapie.nl

Communicatie liep soepel en snel.
Wij waren op zoek naar een bedrijf die een 3 tal nieuwe websites voor ons kon maken. We zijn in contact gekomen en kregen al snel de indruk dat kennis goed aanwezig was omtrent het bouwen van sites en SEO mogelijkheden. Communicatie liep soepel en snel.

SDC-Verhuur

Sdcverhuur.nl

Voor het maken van een website zijn we bij Remedia.nl in Groningen terecht gekomen. Super geholpen door Ronald. Hij ging direct met enthousiasme en snel te werk. Hij kwam met goede ideeën, werkt accuraat en heeft kennis van zaken. Alles ging in goed overleg en geen vraag was hem te veel. Elke vraag werd snel beantwoord en wijzigingen werden direct doorgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over zijn dienstverlening en eerlijke tarieven.

AvJ

StichtingAllenvoorJou

Voor ons online-platform Remedia de taak gegeven voor de 3D illustratie! Geweldig, wij zochten lang naar de beste in Nederland en dat heeft Remedia zeker waar gemaakt! Onze dank is groot!

TheorieWeb

Snel en uitstekend geregeld,zeer betrouwbaar

H.K. Toelsie

Schilderkaylaash.nl

Zeer klantvriendelijke benadering en er wordt goed meegedacht
Mijn website is snel en vakkundig opgezet naar aanleiding van mijn wensen. De CMS omgeving is zeer gebruikersvriendelijk en ik kan alles zelf veranderen en aanpassen.
Pluk & theetuin in de 7e hemel

Inde7ehemel.com

Het contact om mijn website te maken verliep erg goed en snel. Er werd goed met mij meegedacht en ik kon voor veel minder geld, nu beschikken over veel meer mogelijkheden. Ik ben erg blij met mijn overstap! 
Hanneke de Graaf

Tuinontwerpburo Passie voor Flora

img-87

Doeltreffend en zonder veel omkijken.
Goede resultaten. Soms lichte veranderingen in content zonder overleg. Bijsturing hartelijk ontvangen. (SEO / Google Zoekmachine optimalisatie)

Koen Ottes

KOSA bamboo

Prima service, duidelijke uitleg.
De overschakeling naar de nieuwe website is vrij geruisloos verlopen. Onze vragen werden direct en helder beantwoord. We hebben nu een duidelijke website, geheel naar onze smaak en wensen en we kunnen deze nu ook goed zelf beheren.
At Koning

Uitspanning Zonnedauw

Super snelle dienstverlening.
Zeer goed bereikbaar. Zowel telefonisch als via e-mail. Alles is bespreekbaar en er wordt goed mee gedacht. Een aanrader!
Bianca Belinda

Anderszien.nl

Goede communicatie en inlevingsvermogen.
Ronald kan uitstekend meedenken in het concept van een bestaande website en het implementeren van nieuwe functies. Ik wilde een google calebdar koppeling met een login om roosters online weer te geven. Het systeem was niet standaard beschikbaar als plugin op mijn cms, daarom is het als losse module geinstalleerd. Ik kan als ict leek nu makkelijk updaten met deze nieuwe functie.
Eric Leenes

Eric Leenes Muziek

 Uitstekend!

Galerie Aanblick

Aanblick.nl

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Ook na oplevering van mijn website is de helpdesk goed bereikbaar en worden mijn vragen snel en vakkundig opgelost
Nicole de Weerd

nicoledeweerd.nl

Ook een geweldige persoonlijke benadering. En betrokkenheid.
G.Heidema

Heidema Antiek

Zeer tevreden!
J Drenth

Drenth koeriersdienst

Snel, vriendelijk en kundig

Hans

Purekeys.com

Top Service
Lucys Look

Lucyslook.com

Goed contact, zeer mooi werk, uitstekend!

Roy

zorgenik.com

Ook een goede website laten maken?

img-89

Actieplan (nieuwe) website

Binnen 2 weken hoger in Google!

Meer bezoekers & meer verkopen
Gratis E-book met meer dan 52 Actiepunten!

Bedankt, Kijk in uw inbox voor het boek!