Webdesign portfolio

Snel, vriendelijk en kundig

Hans

Purekeys.com

Goed contact, zeer mooi werk, uitstekend!

Roy

zorgenik.com

Ronald heeft meerdere websites naar volle tevredenheid voor ons ontwikkeld waarbij de kwaliteit, communicatie, service en snelheid helemaal perfect zijn. Hij is een zeer eerlijke, faire en betrouwbare man die vaak veel meer doet dan is beloofd. Daarnaast hanteert hij zeer concurrerende tarieven en reageert hij supersnel. Hier kunnen veel andere website bouwers een voorbeeld aan nemen!

Wim Bokkers fysiotherapie

wimbokkersfysiotherapie.nl

Doeltreffend en zonder veel omkijken.
Goede resultaten. Soms lichte veranderingen in content zonder overleg. Bijsturing hartelijk ontvangen. (SEO / Google Zoekmachine optimalisatie) 

Koen Ottes

KOSA bamboo

Zeer klantvriendelijke benadering en er wordt goed meegedacht
Mijn website is snel en vakkundig opgezet naar aanleiding van mijn wensen. De CMS omgeving is zeer gebruikersvriendelijk en ik kan alles zelf veranderen en aanpassen.
Pluk & theetuin in de 7e hemel

Inde7ehemel.com

Prima service, duidelijke uitleg.
De overschakeling naar de nieuwe website is vrij geruisloos verlopen. Onze vragen werden direct en helder beantwoord. We hebben nu een duidelijke website, geheel naar onze smaak en wensen en we kunnen deze nu ook goed zelf beheren.
At Koning

Uitspanning Zonnedauw

Goede communicatie en inlevingsvermogen.
Ronald kan uitstekend meedenken in het concept van een bestaande website en het implementeren van nieuwe functies. Ik wilde een google calebdar koppeling met een login om roosters online weer te geven. Het systeem was niet standaard beschikbaar als plugin op mijn cms, daarom is het als losse module geinstalleerd. Ik kan als ict leek nu makkelijk updaten met deze nieuwe functie.
Eric Leenes

Eric Leenes Muziek

Super snelle dienstverlening.
Zeer goed bereikbaar. Zowel telefonisch als via e-mail. Alles is bespreekbaar en er wordt goed mee gedacht. Een aanrader!
Bianca Belinda

Anderszien.nl

Top Service
Lucys Look

Lucyslook.com

Communicatie liep soepel en snel.
Wij waren op zoek naar een bedrijf die een 3 tal nieuwe websites voor ons kon maken. We zijn in contact gekomen en kregen al snel de indruk dat kennis goed aanwezig was omtrent het bouwen van sites en SEO mogelijkheden. Communicatie liep soepel en snel.
SDC-Verhuur

Sdcverhuur.nl

Zeer tevreden!
J Drenth

Drenth koeriersdienst

Het contact om mijn website te maken verliep erg goed en snel. Er werd goed met mij meegedacht en ik kon voor veel minder geld, nu beschikken over veel meer mogelijkheden. Ik ben erg blij met mijn overstap! 
Hanneke de Graaf

Tuinontwerpburo Passie voor Flora

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Ook na oplevering van mijn website is de helpdesk goed bereikbaar en worden mijn vragen snel en vakkundig opgelost
Nicole de Weerd

nicoledeweerd.nl

Ook een geweldige persoonlijke benadering. En betrokkenheid.
G.Heidema

Heidema Antiek

 Uitstekend!
Galerie Aanblick

Aanblick.nl

Ook een goede website laten maken?

Actieplan (nieuwe) website

Binnen 2 weken hoger in Google!

Meer bezoekers & meer verkopen
Gratis E-book met meer dan 52 Actiepunten!

Bedankt, Kijk in uw inbox voor het boek!