Vakantiehuis website

 

Website voor de verhuur van uw vakantiehuis

De website is speciaal ontworpen voor de verhuur van uw vakantiehuis  incl. een beschikbaarheidsagenda & boekingsformulier, uitgebreid foto overzicht met grote fotos en diverse andere mogelijkheden,
We hebben we een vakantiehuis website all-in pakket, waarbinnen alles wat u nodig heeft voor een goede vakantiehuis website is inbegrepen voor 1 duidelijke vaste prijs.

Uw website in uw eigen kleuren opgezet en en volledig kant-en-klaar opgeleverd met uw eigen inhoud en foto`s,
Het is vervolgens mogelijk dat u de inhoud van uw website eenvoudig zelf kunt wijzigen of uitbreiden en natuurlijk kunt u de boekingen / agenda/kalender beheren.

Het systeem waar we mee werken is uitermate flexibel en de website is in grote mate aan te passen naar uw voorkeur, zowel qua kleur, lettertype, indeling.  ziet u graag een aanpassing of andere indeling dan is dit natuurlijk mogelijk;  zie ook de voorbeelden onder voor een aantal vakantiehuis websites eerder opgezet voor een idee en onze portfolio. met meer algemenere websites.

U heeft geen omkijken naar noodzakelijk technisch onderhoud is er een storing? Dan lossen wij deze op., is er een kleine aanpassing nodig aan uw website of komt u ergens niet uit? , stuur deze door en wij passen dit aan,  daarnaast zijn we goed bereikbaar voor support (telefoon / whatsapp, email; ook in het weekend . Dit alles voor 1 duidelijke prijs.

   

  *vanaf het  2e jaar heeft u de keuze : U kiest voor het all-in pakket en betaald jaarlijks €295,- voor hosting incl onderhoud.
  Of u kiest voor enkel  standaard hosting / SLL en domein en eigen beheer, in dat geval zijn de kosten vanaf het 2e jaar slechts  €15,- per maand 

  Voorbeeld van een vakantiehuiswebsite
  klik op het voorbeeld te openen

  Live voorbeelden

  Onderstaand een demo/voorbeeld van een vakantiehuiswebsites

  Meer mogelijkheden:
  Bookingsmodule basis

  Een boekingskalender + formulier Is inbegrepen in het pakket . Dit is een  bookingsmodule met een agenda weergave met beschikbare dagen en een contactformulier  zoals aanwezig in het bovenstaande voorbeeld.

  Voorbeeld:
  https://vakantiehuisdemo.uwwebhosting.nl/reserveren/

   

  Bookingsmodule uitgebreid 

  Het is bij ons mogelijk om te kiezen voor een meer uitgebreide module.  Er zijn dan meerdere reserveeropties beschikbaar, zoals de weergave van meerdere kalenders  gelijktijdig, boeking van meerdere kamers/huisjes, bookings & schoonmaakkosten, of andere extra kosten per verblijf, per dag, per persoon en andere opties die u wenst aan te geven. Er kan direct een prijsweergave/berekening van de geselecteerde dagen (+ alle opties)  worden weergegeven,  import en export van een ics feed van een ander booking platform of agenda  (zoals b.v booking.com) zodat de beschikbaarheid gelijk gekopierd wordt zodat beheer automatisch is. De optie directe reservering + (aan)betaling via iDeal (Mollie), kortingen, weergave van opties op dagen, speciale dagen en andere mogelijkheden op verzoek kunnen ook door ons worden toegepast in overleg.

  Voorbeeld: (meerdere kalenders)
  https://www.uwvakantiehuisindealgarve.nl/reserveren/

  Voorbeeld: (berekeningen & opties + ideal)
  https://www.inde7ehemel.com/reserveer-vakantiehuisje-4/

   

  Meertaligheid 

  Het is mogelijk de website optioneel in meerdere talen op te zetten.
  ook het (aanvullend) schrijven/vertalen van teksten is mogelijk .

  Onderhoudsstrippenkaart

  Het kan zijn dat u zelf geen tijd heeft voor aanpassingen aan uw website. Bij ons kunt u dan gebruik maken van een onderhoudsstrippenkaart. Zo kunnen wij gedurende het hele jaar de aanpassingen voor u doen. U hoeft hetgeen wat u aangepast wilt hebben alleen maar op de e-mail te zetten en wij doen de rest voor u. Als dit u aanspreekt dan adviseren wij u om te kiezen voor de onderhoudsstrippenkaart voor het uitvoeren van  aanpassingen gedurende het hele jaar.

   

  Totaal ander ontwerp of juist gelijk?

  We kunnen zowel uitgaan van onze vakantiehuis website als basis ( deze is erg flexibel qua inrichting zie ook de onderstaande voorbeelden) of van een volledig ander /afwijkend ontwerp zie b.v. ook onze portfolio.