Revieuws

Naar de revieuws pagina op Google:

img-1

Minggus Risakotta

img-2

Ronald heeft mij vanuit/namens Remedia.nl zeer goed geholpen met het bouwen van mijn bedrijfswebsite. Hij handelt snel, adequaat en is transparant. Daarnaast is de prijs en kwaliteit verhouding top! Dank voor je hulp Ronald! Aemplify.com

img-3

Wim Bokkers Fysiotherapie

img-4

Ronald heeft meerdere websites naar volle tevredenheid voor ons ontwikkeld waarbij de kwaliteit, communicatie, service en snelheid helemaal perfect zijn. Hij is een zeer eerlijke, faire en betrouwbare man die vaak veel meer doet dan is beloofd. Daarnaast hanteert hij zeer concurrerende tarieven en reageert hij supersnel. Hier kunnen veel andere website bouwers een voorbeeld aan nemen! wimbokkersfysiotherapie.nl

img-5

SDC-VERHUUR

img-6

Communicatie liep soepel en snel.
Wij waren op zoek naar een bedrijf die een 3 tal nieuwe websites voor ons kon maken. We zijn in contact gekomen en kregen al snel de indruk dat kennis goed aanwezig was omtrent het bouwen van sites en SEO mogelijkheden. Communicatie liep soepel en snel.
Sdcverhuur.nl

img-7

Pluk & theetuin in de 7e hemel

img-8

Zeer klantvriendelijke benadering en er wordt goed meegedacht. Mijn website is snel en vakkundig opgezet naar aanleiding van mijn wensen. De CMS omgeving is zeer gebruikersvriendelijk en ik kan alles zelf veranderen en aanpassen.
Inde7ehemel.com

img-9

Hanneke de Graaf

img-10

Het contact om mijn website te maken verliep erg goed en snel. Er werd goed met mij meegedacht en ik kon voor veel minder geld, nu beschikken over veel meer mogelijkheden. Ik ben erg blij met mijn overstap!
Tuinontwerpburo Passie voor Flora

img-11

Koen Ottes – KOSA bamboo

img-12

Doeltreffend en zonder veel omkijken
Goede resultaten. Soms lichte veranderingen in content zonder overleg. Bijsturing hartelijk ontvangen.

img-13

At Koning

img-14

Prima service, duidelijke uitleg.
De overschakeling naar de nieuwe website is vrij geruisloos verlopen. Onze vragen werden direct en helder beantwoord. We hebben nu een duidelijke website, geheel naar onze smaak en wensen en we kunnen deze nu ook goed zelf beheren.
Uitspanning Zonnedauw

img-15

Eric Leenes Muziek

img-16

Goede communicatie en inlevingsvermogen
Ronald kan uitstekend meedenken in het concept van een bestaande website en het implementeren van nieuwe functies. Ik wilde een google calebdar koppeling met een login om roosters online weer te geven. Het systeem was niet standaard beschikbaar als plugin op mijn cms, daarom is het als losse module geinstalleerd. Ik kan als ict leek nu makkelijk updaten met deze nieuwe functie.

img-17

Heidema antiek

img-18

Ook een geweldige persoonlijke benadering.
En betrokkenheid.

img-19

Anderszien.nl

img-20

Super snelle dienstverlening
Zeer goed bereikbaar. Zowel telefonisch als via e-mail. Alles is bespreekbaar en er wordt goed mee gedacht. Een aanrader!

img-21

Nicole de Weerd

img-22

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening.
Ook na oplevering van mijn website is de helpdesk goed bereikbaar en worden mijn vragen snel en vakkundig opgelost.

img-23

Drenth koeriersdienst

img-24

zeer tevreden

img-25

img-26

Een persoonlijke aanpak

Altijd een persoonlijke aanpak, direct en efficiënt. Wij hebben een ‘no-nonsense’ proactieve aanpak, waarbij uw wensen en vragen voorop staan en we geven waar nodig advies.

Betaalbare websites

De nieuwste techniek en een modulaire opbouw. Hierbij focussen we alleen op die zaken die u nodig heeft. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk te automatiseren zonder tekort te doen aan onze hoge servicegraad.

Uw website goed vindbaar

We melden de website bij Google (Webmaster Tools) aan voor een snelle indexering en we voorzien u van een aantal specifieke tips en ‘best practices’ voor een optimale vindbaarheid.

3D animatie of visualisatie nodig?

img-28

Actieplan (nieuwe) website

Binnen 2 weken hoger in Google!

Meer bezoekers & meer verkopen
Gratis E-book met meer dan 52 Actiepunten!

Bedankt, Kijk in uw inbox voor het boek!